Gość anat Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No dobra. przyznam się, prawko mam od tyg. do tego kombi. Jakieś porady odnośnie parkowania ? (kobieta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 najlepiej tyłem i na lusterka, dlatego bo widzisz przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 tak jak napisł DINO. w kombi auto kończy się zaraz za szybą, więc widać kiedy dojeżdżasz do ściany czy innego auta, ja mam sedana czyli koniec auta jakieś pół metra za szybą, ale swoją żone nauczyłem i też wszędzie cofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Założyć czujniki cofania (parkowania), sprawy nie załatwi ale trochę pomoże zwłaszcza początkującemu (ej). I przede wszystkim dużo ćwiczyć, "Praktyka czyni mistrza".Pozdrawiam - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anat Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 gorzej jak zacznę ćwiczyć a inni będą na tym cierpieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Potrzebujesz czasu żeby wyczuć wymiary samochodu pomyśl że zawsze są większe . Moja żona też daje sobie radę , raz tylko w ciągu trzech lat lekko uszkodziła przedni lewy błotnik o słupek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anat Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jakoś poszło (wjazd i wyjazd z ciasnego garażu spółdzielni), gorzej z parkowaniem na mieście, ale za 2 razem już było lepiej Auto może mnie polubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Auto może mnie polubi jak się dogadacie to będziesz zadowolona i zawsze Cię dowiezie na miejsca i jak będzie miało się zepsuć to dopiero pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.