Gość Papkin Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam, podiadam Almere 1,4 Gx 98 i mam taki maly problem, w aucie jest auto alarm i generalnie przy każdym wejściu do auta i odpaleniu powinno się wcisnąc taki guziczek przy hamucu ręcznym (inczej zgaśnie) każdy wie o co chodzi. Niestety któregoś razu wymieniałem świece i przywody po wymianie (nie wiem czy miało to związek), przystało to działać, co więcej teraz lampka ciagle w czasie jazdy "pika" (co 5 sek) co strasznie denerwuje. Wie ktoś może jak to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZbyszekC Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Nie jest to alarm fabryczny. U mnie czegoś takiego nie ma. A co się dzieje jeśli wejdziesz do samochodu i przy otwartych drzwiach i zapalonych kontrolkach jeszcze raz wyłączysz alarm z pilota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Papkin Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 nic sie nie zmiania, dalej w czasie jazdy pika. Alarm nie jest fabryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisstor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Otwórz auto z pilota, wsiądź do auta,włóż kluczyk,przytrzymaj przycisk alarmu przez około 30 sekund ,usłyszysz piknięcie i zaświeci się dioda od alarmu na krótko. Alarm wyłączony. Ponowne krótkie naciśnięcie na przycisk alarmu spowoduje aktywację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Musisz wyjść od tego co to alarm/blokada, zapoznać się z jej instrukcją. Być może weszła w jakiś tryb serwisowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.