krajesiak Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy wiecie może ile kosztuje dorobienie kluczyka z immiobiliserem do naszych nismo? Czy taniej bedzie w ASO czy gdzies w necie? Macie moze jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lisekp1289 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam;) ja miałem wczesniej n15 to dorobienie kluczyka kosztowalo mnie 150zł. ale to był sam kluczyk z imobilajzerem bez pilota. teraz mam naszczescie 2 kluczyki. taniej podejrzewam ze bedzie w jakims punkcie co kluczyki dorabiaja bo pewnie z 200zł bedzie kosztowac. pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) z checia znalazlbym taki gdzie zaplace 200zl za kluczyk + pilot + immo, na moje nieszczescie mam tylko 1 kluczyk w dodatku z psujacym sie pilotem (mikrowyłącznik) Edytowane 23 Czerwca 2011 przez krajesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciechon Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mikroprzełącznik do kluczyka kosztuje coś ze 2 pln. Mnie lutowanie w dwóch kluczykacz kosztowało czteropak. Dorobienie kluczyka do P12 nie jest takie proste. Ja jakies 4 lata temu płaciłem: 1. 100 zł za goły kluczyk w serwisie 2. 30 zł nacinanie 3. Kodowanie kluczyka w serwisie 100 zł 4. Za Pilota w serwisie wołali 550 zł, więc kupiłem dwa używane w angli za 10 funtów. Kodowanie pilota - instrukcje znajdziesz na forum Pozdrawiam ciechon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Mam problem z immo, wsadzam kluczyk do stacyjki i nie zawsze rozkodowuje immo przez co nie moge czasem odpalic ;/ Za naprawe mikrowylacznika na allegro krzycza 40zl, tez jest niezle zjechany ale sam go naprawialem i jeszcze dziala - jednak brak rozkodowywania immo jest wiekszym problemem. Witam,kompletny kluczyk kosztuję około 575zł. Kluczyk taki trzeba dociąć a następnie zaprogramować. Koszt programowania to 240zł. Pozdrawiam, Adam Fornal Specjalista ds. Sprzedaży Części i Akcesoriów _________________________ Odyssey Sp. z o.o. Ul. Górczewska 32 01-147 Warszawa Czyli juz wiemy ile kosztuje,ale chyba rozwiazal sie moj problem - immo nie dziala jesli trzymam wcisniety pedal hamulca, choc mam tylko jeden kluczyk i to ze sfatygowanym pilotem. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez krajesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dorobienie kluczyka z immobilizerem kosztuje 170 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw1205 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) w Rzeszowie i Przemyślu koszt waha się od 200 do 250 zł poprawka, ta cena dotyczy grotu z imobilajzerem a z pilotem od centralnego 400 zł w serwisie nissana 970 zł Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez The Slav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dołacze sei do pytania, a jak np koledze padl by ten kluczyk to czy jest mozliwosc zaprogramowania go do samochodu bez samochodu? czy trzeba by bylo wtedy bryke na lawecie i wtedy programowanie kluczyka do auta musi miec miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dołacze sei do pytania, a jak np koledze padl by ten kluczyk to czy jest mozliwosc zaprogramowania go do samochodu bez samochodu? czy trzeba by bylo wtedy bryke na lawecie i wtedy programowanie kluczyka do auta musi miec miejsce? jesli bylby to jedyny kluczyk to nie jest to mozliwe.jesli jednak mialby drugi to chyba tak-u mnie przy programowaniu auto bylo potrzebne tylko po to aby wyprobowac czy dziala nowozaprogramowany kluczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jest instrukcja na forum jak zakodowac sobie samemu ja na moje nieszczęście dowiedziałem sie o tym po fakcie nowy kluczyk z pilotem plus kodowanie 750 zł aso nissan opole pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jest instrukcja na forum jak zakodowac sobie samemu ja na moje nieszczęście dowiedziałem sie o tym po fakcie nowy kluczyk z pilotem plus kodowanie 750 zł aso nissan opole pozdrawiam ile razy mozna powtarzac,ze NIE jest to instrukcja kodowania kluczyka do immobilizera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi