Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) kompletne kolumny Mc person zbudowane od podstaw w oparciu o wkład Bilsteina, regulacja kata pochylenia koła na śrubie mimosrodowej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jesli jest ktoś chetny to zapraszam na PW gotowe do N-14 aktualnie w trakcie wykonania do N-15 mogę zaprojekowac i wykonac również do innych modeli Edytowane 23 Czerwca 2011 przez CZAJNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 wsadzę info na inne forum nissana może ktoś tam się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jaka cena do n14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 zapraszam na PW jak ktoś jest zainteresowany aktualnie gotowe do kolejnej N-14:) tak wiec modele N-15 i N-14 ogarnięte. do N-15 również stabilizator tylnego zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Pamiętaj o giełdzie i tam już musi byc cena ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Tofu to jednak bardziej do tego działu mi pasuje bo to raczej nie jest dla przeciętnego użytkownika samochodu:)) w końcu to dział badawczo rozwojowy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Spoko ,,, wiem że gwint drogi raczej a jeszcze na zamówienie ,,,hmmm strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 drogi? czy ja wiem? biorąc pod uwagę że do nissanów wybór zawieszeń jest ubogi to Bilstein jako że jest serwisowalny to raczej jednorazowy zakup. aczkolwiek można zwykłe montować i co jakis czas nowe zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 pytanie jest, ILE? Zainteresowany czy nie, warto wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 generalnie firm robiących zawieszenia jest wiele.i można by ksiązkę napisać o tym. osobiście w trzech róznych furach miałem Bilsteina. jestem z tej firmy zadowolony. Dodatkowo przez to że nie ma problemu z ich serwisowaniem jestem w stanie do każdego samochodu zrobić gwinta na bazie wkładów. wkłady mozna skracać i zmieniać skok tak więc przy stawianiu samochodu na totalną glebę nie skraca się sprężyn do tego stopnia że po podniesieniu samochodu na lewarku wydadaja z gniazda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armata Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Polecam gwint od Czajnika. Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania i parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 dziękuję za słowa uznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi