borciuch1964 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 22131-71J00 witam czy ktos posiada wymiary oryginalnego oringu ktory uszczelnia wyjscie aparatu zaplonowego z glowicy? potrzebuje dokladny wymiar ze wzgledu na niemozliwosc rozbierania w nieskonczonosc i mierzenia.. potrzebuje kupic idealny zeby rozebrac, zlozyc i w trase 22131-71J00 to numer oryginalu nissana do kupienia w salonie za okazyjne 40zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/34583-faq-rozmiary-czci-zamienniki-patenty/ poczytaj i sprawdź z sereną czy taki sam numer w katalogu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ....... oring - 48x4 - (taki zastosowałem jaki dokładnie powinien być nie wiem) (zewnętrzny kołnież połączenia z silnikiem) uszczelniacz wału wyjściowego ze skrzyni biegów - 35x50x7 (za nim jest jeszcze jeden uszczelniacz zgarniający 35x50x?? (nie wymieniałem - szerokości nie znam) ...... o to mi chodzi ze tam pisze jaki ma byc to nie wiem.. a ja potrzebuje znac idealny wymiar taki jak jest tam wsadzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.