Gość jigsaw Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam. Szukałem na forum tematu na temat immo w nissanie sunny. Niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Mam nissana sunny 1994r 1.4 16v hatch. Od pewnego czasu pojawiły się kłopoty z zapaleniem ponieważ po naduszeniu guzika od rozbrojenia immo nie było reakcji i nie mogłem zapalić auta (pilot lucas 3txa,baterie są nowe). Po wielu próbach udało się lecz sytuacja się powtórzyła. dioda umieszczona na podszybiu przed rozbrojeniem się pali po naduszeniu guzika gaśnie tak jak wcześniej przy rozbrojeniu, ale nie rozbraja go. CZy mógłby mi ktoś pomoc bo już kilka dni szukam elektromechanika lecz nikt nie chce się tego podjąć. czytałem że należy rozbroić i podłączyć plus doprzewodu w którym jest 12v przy wł. zaplonu, ale jak tak robię to czały czas jest włączony zapłon. proszę o wyrozumiałość i szybka pomoc na forum lub e-mail prezeswojtek@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.