bociek833 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kur..de, jednak nie przeszło.dwa dni było normalnie i znowu check się zapalił. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Więc proponuję jeszcze użyć preparatu Liqui Moly i jako dawkę uderzeniową - pojemnik na 40 l paliwa a nie jak w instrukcji 60-70l. Potem wizyta w Bosch aby ustawili parametry pompy i wtrysków, oraz skasowali błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dyziek0707 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam ja szukam ratunku w mojej Almerce Tino 2,2 d w trakcie jazdy miałem prędkość 140 km/h autko przerwało i zgasło ale jako pierwsza zapaliła sie kontrolka check engine w tym momencie autko jest u mechanika nie odpala mi wcale tylko kręci bez problemu a kontrolka o której pisałem wyżej wcale nie gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to co to za mechanik że nie sczytał kodów błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam ja szukam ratunku w mojej Almerce Tino 2,2 d w trakcie jazdy miałem prędkość 140 km/h autko przerwało i zgasło ale jako pierwsza zapaliła sie kontrolka check engine w tym momencie autko jest u mechanika nie odpala mi wcale tylko kręci bez problemu a kontrolka o której pisałem wyżej wcale nie gasnie Pompa padła, a konkretniej sterownik poczytaj sobie dużo osób miało ten problem, ja też. Mi zapalił się check i chciałem ruszyć z pod świateł noi mi się nie udało, nie chciał zapalić. ja wymieniłem całą pompę, jak będę miał czas to wyślę stara na naprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam ja szukam ratunku w mojej Almerce Tino 2,2 d Tino di czy dci - bo to wielka różnica. Ty napisałeś tylko że 2.2 d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 a propos czystości paliwa dodam, żeby nie wyjeżdżać baku do rezerwy, bo będzie muł z dna ciągnąć i brzydko się zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi