Gość karolsar Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Siema dziś za uwarzyłem ze nic w środku mi się nie podswietla wiec tak z ciekawość zobaczyłem ze postojówki mam i jak sie okazało to nie mam ale wszystkie inne światła mam takie jak mijania i drogowe sprawdzałem to bezpieczniki wydają się być dobre więc czego to możę być wina ? Dodam ze jest to primera z 1997 roku z silnikiem 2.0 TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 To, że nie masz postojowych i oświetlenia wewnątrz to nie przypadek, musi być uwalony któryś z bezpieczników,sprawdź omomierzem, ewentualnie masz zwarcie na którymś przewodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolsar Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja sprawdzałem te bezpieczniki gdzie są w kabinie tzn po lewej stronie i tam wszystkie mam dobre a świateł nie mam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To sprawdź bezpieczniki przy akumulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.