marcineq20 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam. Dzis rozmawialem ze znajomym i chwalił mi sie, ze jadac Primera P11 GT 150 rumaczków, PIĄTY BIEG zapinał przy 210km/h!!!... Czy to prawda? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja mam 144 KM i 215km/h to latam na lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 I WSZYSTKO W TEMACIE HEHE. DZIEKI MI ZOSTALO NARAZIE MARZENIE O GT I TO SPORTLINE CZARNEJ SAM SMIGAM RUDA 1.6 SI.| ALE MOZE KIEDYS GT ZAGOSCI W MOICH REKACH I NOGACH pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mimo wszystko takie kręcenie auta do 7 tys. to musi być ostra masakra. Ja jak się zapomnę przy ruszaniu, włączaniu się, patrząc w lusterka zamiast biegi zmieniać to mnie wozi nieźle, ledwo 6 tys. przekroczę i auto ciężko opanować, nawet na dwójce. A gumy mam 205mm i 140, nie 150 koni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No ja swoim sr20de 130 KM z ssac i 2,5 calowym wydechem oraz przyspieszonym zaplonem na blosie dalej wyszedlem za 220:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 silniczek z czarną pokrywą + skrznia GT z kolektorem GT by sie tanio znalazł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.