Daniel Bobcat Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witajcie Już nie długo odbieram D40, i mam pytanie? Gdzie najlepiej zamontować radyjko CB? W nowych modelach jest kieszeń na panelu nad przełącznikami? czy ktoś montował radyjko w tym miejscu? Liczę na wasze jakieś ciekawe pomysły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Poszukaj na forum , byly bardziej lub mniej ciekawe pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Bobcat Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Na pewno, ale dając w wyszukiwarce nie odnajduje żadnych informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość APZ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Ja schowałem do schowka pod łokciem między siedzeniami, nie widać i się mieści. W czasie używania schowek musi byc otwarty. Jedyny kłopot, to regulowanie radia w ciemno, w czasie jazdy, ale można się przyzwyczaić. Zjęcia z montażu na stronie http://www.saxon.waw.pl Edytowane 1 Lipca 2011 przez APZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Bobcat Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Cześć APZ Poprzednio miałem/ jeszcze mam D22 i zaje fajnie wmontowałem radyjko w miejsce pod radiem, w nowej Navarce jest świetne miejsce czyli pod przełącznikami konsoli centralnej , tylko nie wiem jak tam się dostać, po prostu chyba zostaje mi serwis, Edytowane 1 Lipca 2011 przez Daniel Bobcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Nie wiem jak wygląda kokpit nowej navarki. Ja radio miałem zamocowane pod przełącznikami w konsoli środkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Bobcat Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Cześć Kolego Fajne miejsce, ale w nowych modelach jest zabudowane miejsce, jest tam schowek z klapką tylko nie wiem jak do niego się dostać? aby poprowadzić kable od cb, może już ktoś robił w tym miejscu instalacje?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomili76 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam, Ja wstawilem sobie panel od CB w schowku nad radiem, jak dala mnie to rozwiązenie jest najlepsze na dzień dziejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZ Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Widziałem jak jakiś koleś miał zamontowane CB radio między panelem ,a siedzeniem kierowcy myślę że to bardzo dobre miejsce. Ja mam zamontowane z prawej strony panelu tuż obok zapalniczki,ale to stara NAVARA wersja z przed liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SMK Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jeżeli masz wersję z pełnym wyposażeniem, nie masz schowka i pozostaje Ci podłokietnik - dla mnie rewelacyjne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi