Gość szopiczek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam. Może ktoś ma jakiś pomysł na zaistniały problem. Wszystko chodziło jak najlepiej a pewnego ranka odpalam samochód. Chodzi na benzynie i czekam aż się przełączy na gaz. Po minucie słyszę charakterystyczne pyknięcie co oznacza że przełączyło się. Zapala się zielona lampka i raptem przełączył mi się z powrotem na benzynę z charakterystycznym dźwiękiem, sygnalizującym że nie ma gazu. Tankowane było 20 litrów więc gaz jest. Samochód Nissan Pick up, BRC sekwencja. Dodam że bezpieczniki wszystkie są ok,ale gazu nie ma w przewodach. Odkręciłam przewody przy filtrach i nie było w nich gazu. Kilka tygodni wcześniej zmieniałam flirty więc wiem,że z przewodów uciekł w tedy gaz za nim zamknął się zawór. Co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 coś takiego może wystąpić kiedy masz ustawiony w programie sterownika gazowego serwis , ja miałem tak samo , musisz podłączyć się pod lapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 sprawdź cewkę przy zbiorniku, może + uciekł albo spalona i nie otwiera, serwis nei ma na to wpływu tylko pipczy po wyłączeniu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 dokładnie Dino ma racje , + - ninusa mogli gdzieś wziąść z butli albo z pod auta i nie ma masy mmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.