Gość jacek9 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 witam mam problem po uruchomieniu silnika swieci mi sie tylko jedno swiatlo.po wlaczeniu swiatel przelacznikiem przy kierownicy jast ok swieca sie dwa.czy x-trail jest wyposazony w automatyczny wlacznij swiatel?gdzie mam szukac przyczyny?z gory dziekuje za pomoc czy x-trail jest wyposazony w automatyczny wlacznij swiatel po odpaleniu auta po ok 2 sekundach zapalaja wam sie swiatla mijania z gory dziekuje za pomoc prosze o prosta odpowiedz czy po uruchomieniu silnika automatycznie zapalaja sie wam swiatla mijania z gory dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomuss89 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam. Moj X-trail z 2003 roku nie posiada automatycznego włącznika świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.