Gość kaiser19 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Posiadam almerę 90 KM 1.4 + podtlenek gazu i chciałbym założyć sobie stożkowy filtr powietrza. I o to moje pytania: 1. Czy zmieni coś taki filtr przy takim silniku z gazem 2. Jak tak to co jest mi potrzebne żeby go zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 szkoda kasy i zachodu, nic nie da poza pierdzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 jak masz mixer to odpada ,,,, zawsze coś poprawi ale nie w tedy jak zatkany jest dolot przez mixer .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 @Tofu przyjacielu, nei w 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 upssss może i tak ... choć napisałem zawsze 'coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 upssss może i tak ... choć napisałem zawsze 'coś" bracie, słyszałem, że masz jakieś ciągoty do T4????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 namawia mnie ten którego wiesz ...bardziej mi sie podoba że buda nie gnije ,,,no i od 2400rpm do prawie 4000 masz 300 Nm pod nogą ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev02 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 a ja mam sr20deh i blosa do lpg i stożek oczywiście też... obecnie mam taki gąbkowy: http://allegro.pl/filtr-powietrza-sport-tuning-stozkowy-uniw-krk-i1688909499.html troche się już przybrudzi, a więc padła decyzja o wymianie na nowy, bo jak widać to i tak niewielkie pieniądze... pomyślałem przy okazji czy może by tak nie warto czegoś takiego: http://allegro.pl/filtr-powietrza-stozkowy-3-redukcje-big-red-i1721132756.html co o tym sądzicie ? co się zmieni po przejściu z takiego gąbkowego jak na pierwszej aukcji ? czy moge liczyć na większą moc, moment? mniejsze lub większe spalanie? inny dźwięk na wysokich obrotach ?\ czy musze robić regulacje instalacji gazowej po takiej zmianie ? z góry dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.