Gość yeti74 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam ,postanowilem wymienic pasek klinowy napedowy od klimy i rozrusznika mam silnik 1.8 ,moje pytanie brzmi jaka jest dlugosc takiego paska w tym silniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam ,postanowilem wymienic pasek klinowy napedowy od klimy i rozrusznika mam silnik 1.8 ,moje pytanie brzmi jaka jest dlugosc takiego paska w tym silniku? jak pójdziesz do sklepu to Ci znajdą tylko ABSOLUTNIE NIC NIE MÓW, ŻE SZUKASZ PASKA NAPĘDOWEGO DO ROZRUSZNIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam ,postanowilem wymienic pasek klinowy napedowy od klimy i rozrusznika mam silnik 1.8 ,moje pytanie brzmi jaka jest dlugosc takiego paska w tym silniku? rozrusznika ??? chyba alternatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cześć, a podejdzie tam 4PK855? Czy będzie się ślizgał? Śruba naciągu jest dosyć długa. Oczywiście pasek do napędu pompy wspomagania. Nikt nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.