zgorzelec Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A ma ktoś może taki lewy drążek do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 kup używki, komplet... będą jednakowo ubite, ja tych sprzedać nie mogę bo mam je z kimś do spółki... kto pierwszy urwie skoro i tak auto stoi nie do użytku to wyluzuj drugi drążek, zdejmij belkę z drążkami i już możesz próbować ściągać tylne gniazdo z tego pękniętego, może trzeba będzie palnikiem grzać przed montażem daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ty to od razu drastycznie palnik i musi zejść a nie można jak z kobietą powolutku i do skutku trzeba po prostu puknąć i wyjdzie ja za pierwszym razem wszystko nasmarowałem założyłem uszczelki i teraz jak wyjmowałem to poprostu wyszło i już bez szarpania i kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 jeśli miał te uszczelki to owszem jest szansa, ale jeśli nie to uhuhu jak do swojego kupowałem to gość ciął belkę bo nie dało rady wybić, przysłał z gniazdami a ja dopiero palnikiem grzałem bo walenie 5kg młotem nie pomagało... te ze zdjęcia jak kupiłem to z kolei z całą belką ... psikałem, moczyłem, ten sam młot też nie pomógł ... nie to nie, jak będzie potrzeba to się z belką wymieni, albo znowu palnikiem tu i tu pewnie gumek nie było ale jeśli pływały to i tak syf od tyłu wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 To nie lepiej zapsiukać tectyl-em valvoline? Nie puści wody, posmaruje i i da się potem oczyścić szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi