Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

szukam dobrego fachowca od gazu- ŁÓDŹ

Gość mazabarzena

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mazabarzena

Witam forumowiczów,

czy ktos może polecić mi dobrego Gazownika na terenie Łodzi ew bliskich okolic? posiadam primere HB lift (2001, 1,6) zaraz po zakupie czyli w grudniu została załozona instalacja KME sekwencja (na ul. Wędkarskiej) najpierw samochód spadał na obrotach i gasł przy odpalaniu, póżniej gasł nawet na zakretach i swiatłach, po chyba trzeciej reklamacji na Wedkarskiej zmienili ustawienia i przestał gasnąć ale spadł na mocy, samochód nie był zrywny i to mało powiedziane... po kolejnej reklamacji i kolejnych poprawkach samochód jest zrywniejszy ale znowu gaśnie:/

powoli nie mam już sił . Wniosek jest prosty, Ci ludzie nie potrafią dobrac mi dobrej mieszanki i parametrów:/

czy ktos zna kogoś wartego polecenia w tej branży? Łódź i okolice

bede bardzo wdzięczna

to za reklamuj instalację niech zdemontują oddadzą pieniążki i jedz gdzie indziej tylko nie montuj już KME bo to nie jest dobra elektronika ,,,,

polecam Staga

silnik twój nie jest jakoś szczególnie wymagający powinien działać na wszystkim pokaż fotki z pod maski ,,,

podejrzewam że masz waldemary zamontowane ,,,

wstaw ładne fotki z pod maski wszystkiego co z gazem związane i wstaw ew wyślij mi na tofumax1@op.pl to pomyślimy co do poprawy ,..

Gość mazabarzena

to za reklamuj instalację niech zdemontują oddadzą pieniążki i jedz gdzie indziej tylko nie montuj już KME bo to nie jest dobra elektronika ,,,,

polecam Staga

silnik twój nie jest jakoś szczególnie wymagający powinien działać na wszystkim pokaż fotki z pod maski ,,,

podejrzewam że masz waldemary zamontowane ,,,

wstaw ładne fotki z pod maski wszystkiego co z gazem związane i wstaw ew wyślij mi na tofumax1@op.pl to pomyślimy co do poprawy ,..

ok dzieki za pomoc dzisiaj obstrzelam ją fleszem i przesle mailem :)

co do demontażu to cholera wie czy sie zgodzą, bez kłótni sie nie obejdzie, troche "ciezko" sie z tymi Panami rozmawia :/

Fotki poszly na maila

czy mój silnik jest wymagający? hmm ciezko powiedziec mam to auto dopiero od listopada, ale musze przyznac ze poza problemem gasniecia i spadku mocy jest bezawaryjne

wtryski ok Magic jet

reduktor KME silver powinien dawać rade ,,,

brak opasek na wtryskach ...

a instalacja bez szału ale powinno to działać zła regulacja jest winna ...czy na PB sprawuje się idealnie i błędy tylko na gazie ...

prosze posmigać na LPG i przełączyć na PB i zobaczyć czy ładnie przyspiesza czy ma jakieś opory ,,,

wini gazownicy ,,

Gość mazabarzena

wtryski ok Magic jet

reduktor KME silver powinien dawać rade ,,,

brak opasek na wtryskach ...

a instalacja bez szału ale powinno to działać zła regulacja jest winna ...czy na PB sprawuje się idealnie i błędy tylko na gazie ...

prosze posmigać na LPG i przełączyć na PB i zobaczyć czy ładnie przyspiesza czy ma jakieś opory ,,,

wini gazownicy ,,

sprawa ma sie tak ze na benzynie rzeczyiwscie jest bardziej zrywny bo bylo juz robione porownanie wiec wina pewnie jest mieszanki gazu, dlatego wlasnie postawiłam ten temat, mialam nadzieje ze ktos sie odezwie z łodzi o jakiegos magika od tego gazu :)

co to znaczy ze brak opasek na wstryskach? bo troche malo sie na tym znam :/

niestety mam od 3 dni problem taki ze mi gasnie przy odpaleniu (zapalam obroty ida do powiedzmy 1000 czy nawet wyzej i po sekundzie/dwóch leca w dol az do 0 i gasnie) czasami odpala odrazu a czasami kilka razy pod rząd siedze i odpalam i gasnie raz za razem (chyba ze po odpaleniu zaraz dodam gazu to jest ok) no ale nie powinien gasnac bez gazu i obroty nie powinny spadac do 0 a to niestety jest i nagazie i na benzynie i nie mam pojecia dlaczego, filtr powietrza wymieniony, niby żadna linka nigdzie nie spadła przewody ok... ktos mi podpowiadal ze silniczek krokowy, moze warto kupic nowy i sprawdzic

jakby nie było WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC Z TYM GAZEM

niestety mam od 3 dni problem taki ze mi gasnie przy odpaleniu (zapalam obroty ida do powiedzmy 1000 czy nawet wyzej i po sekundzie/dwóch leca w dol az do 0 i gasnie)

zmierz przepływomierz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...