Gość krysztek89 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam siadla mi sprezarka klimy i musze kupic nowa lecz moja ma oznaczenie 2J552 a na allegro sa same do kupienia 2j551 czy ktos wie jaka jest roznica i czy by pasowala. Moja primera to p12 1.8 benzyna z 2004 roku. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 zobacz na zdjęciach czy ma tak samo mocowanie węży, jak tak to będzie pasować, ostatnio to przerabiałem, na allegro była do 1.8 i jest taka sama jak moja od 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krysztek89 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 wlasnie o to mi chodzilo ze weze ida tak samo i myslalem ze moze jest jakas inna roznica.to kupowac i bedzie gralo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja kupiłem z innym numerem i śmiga, zobacz wizualnie czy jest gitt, do tego dowiedz się czy jest gwarancja rozruchowa, przydaje się, u mnie była nieszczelna i wymienili na inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.