slaw1205 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 co to za kostka zaraz koło lewarka zmiany biegów?? auto to primera p12 2002r. pasuje idealnie do 3 gniazda w odtwarzaczu cd ale kabel zdecydowanie za krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GumiśNS Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Prawdopodobnie jest to kosta do zestawu głośnomówiącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Tak to jest kostka od zestawu HF Nokia. Ja oprócz instalacji pod lewarkiem miałem podkowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw1205 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Tak to jest kostka od zestawu HF Nokia. Ja oprócz instalacji pod lewarkiem miałem podkowę a co to jest ta podkowa??? a czy ktoś próbował podpiąc pod tą kostkę 2 radio ??? bo oryginalne cd musze mieć bo inaczej mi wyskoczy "secure" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Co do radia nie powiem Ci. A podkowa to inny temat Po prostu znalazłem malą podkowę na szczęście w tym miejscu. Nie mam pojęcia po co ktoś ją tam schował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw1205 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 próbuje podpiąć nieoryginalne radio ale nie mogę podpiąć do fabrycznej kostki bo tam jest fabryczny cd dlatego szukam innego miejsca, wpięcia się instalację z innym radiem widziałem kostki do parrota które maja wejście iso, tylko w które miejsce ta kostkę od parrota się wpina ??? napiszcie mi prosze , gdzie jest wejście na parrota bo walcze z podpięciem radia lecz nikt nic nie wie, a dostac jakiekolwiek kostki do nissana w Rzeszowie to duuuży problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czart79 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 podpinam się pod temat- czy jest jakieś wejście AUX do radia np. na minijack lub USB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.