Gość lab Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, Chcialem zapytac czy znacie jakies warsztaty w trojmiescie ktore moga mi zrobic swapa na SR20VE VVL? Czy do tego silnika nadaje sie gaz? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 gaz spoko, a masz już taki silnik?? ile dałes ??? bo też o tym myślę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lab Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Silnika jeszcze nie mam. Koszt calosci jak zdolalem sie zorientowac : silnik 3k, swap 2k gaz 2,7k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 w moim przypadku tylko koszt silnika resztę zrobię raczej sam, a skąd będziesz zasysał?? motorek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lab Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jestem pelen podziwu dla umiejetnosci kolegi, sam zgubilbym sie w gaszczu kabli Silniczek mozesz wziac chociazby stad: http://moto.allegro.pl/silnik-nissan-sr20ve-neo-vvl-2-0-16v-primera-gt-i1700791444.html pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 widziałem ich, ale chyba brał bym stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.