Gość lukasz6 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ostatnio dobierałem się do przewodów w bagażniku po prawej stronie i znalazłem tam jedną wtyczkę prawdopodobnie od zmieniarki i jedno pudełko przykręcone do blachy od środka. Od czego ono morze być? żadnych oznaczeń. Jest to białe pudełko. Jak się uda do z czasem dodam zdjęcie tego cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zrób zdjęcie a jaki to jest model nadwozia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 witam no wlasnie mnie tez interesuje co to za biale pudelko, dodam tylko ze jest ono polaczone z tylna lampa zalaczam fotke tego pudelka czy ktos wie od czego jest ta kostka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na niemieckim e-bay jest to sprzedawane i podpisane jako sterownik, centralka chyba kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie stawiał bym na sterownik kamery, lecz na sterownik potrzebny przy montowaniu haka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 To też brałem pod uwagę ale raczej instalacja od haka nie wymaga aż takiego sterownika a raczej przekaźnika Kolega pisze, że znalazł to po prawej stronie a tam jest właśnie lampa wstecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kolega 123hudy dał to zapytanie w innym temacie i tam napisałem troszkę szerzej http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/24069-p12-anomalia-w-ukadzie-elektrycznym/page__st__20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 witam kolegow dziekuje za odpowiedz i przyznaje ze naprowadziliscie mnie troche , przyznaje ze mam hak ale osobiscie go nieuzywalem wiec niewiem czy nawet dziaaa ale napewno wkrotce sprawdze bo niedaje mi to spokoju pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.