Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pytanie o kostkę

Gość lukasz6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz6

Ostatnio dobierałem się do przewodów w bagażniku po prawej stronie i znalazłem tam jedną wtyczkę prawdopodobnie od zmieniarki i jedno pudełko przykręcone do blachy od środka. Od czego ono morze być? żadnych oznaczeń. Jest to białe pudełko. Jak się uda do z czasem dodam zdjęcie tego cuda.

Zrób zdjęcie a jaki to jest model nadwozia ?

• 1 rok później...

witam

no wlasnie mnie tez interesuje co to za biale pudelko, dodam tylko ze jest ono polaczone z tylna lampa zalaczam fotke tego pudelkapost-62887-0-82233800-1359901303_thumb.jpgpost-62887-0-02374600-1359901331_thumb.jpg

czy ktos wie od czego jest ta kostka?

Na niemieckim e-bay jest to sprzedawane i podpisane jako sterownik, centralka chyba kamery

To też brałem pod uwagę ale raczej instalacja od haka nie wymaga aż takiego sterownika a raczej przekaźnika ;) Kolega pisze, że znalazł to po prawej stronie a tam jest właśnie lampa wstecznego

witam kolegow

dziekuje za odpowiedz i przyznaje ze naprowadziliscie mnie troche , przyznaje ze mam hak ale osobiscie go nieuzywalem

wiec niewiem czy nawet dziaaa ale napewno wkrotce sprawdze bo niedaje mi to spokoju

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...