Gość Kris 777 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich od wtorku jestem urzytkownikiem nissana terrano II 3.0 d z 2004r prze bieg 215 tys .,.,.,. Mam pytanko odnosnie haku bo wszystkie sklepy oferuje haki do 2003trzeciego roku a ja mam 2004 czy moge kupic ten do 2003 i bedzie pasował?????? Pozdrawiam.,.,.,.,.,.,.,.,.,. Kris 777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylan Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam wszystkich od wtorku jestem urzytkownikiem nissana terrano II 3.0 d z 2004r prze bieg 215 tys .,.,.,. Mam pytanko odnosnie haku bo wszystkie sklepy oferuje haki do 2003trzeciego roku a ja mam 2004 czy moge kupic ten do 2003 i bedzie pasował?????? Pozdrawiam.,.,.,.,.,.,.,.,.,. Kris 777 Mam T II 3.0 Di 2003r. z hakiem. Jesli Cię to urządzi, to mogę obfotografować i przesłać np. na mail'a. Pozdrawiam - zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris 777 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Mam T II 3.0 Di 2003r. z hakiem. Jesli Cię to urządzi, to mogę obfotografować i przesłać np. na mail'a. Pozdrawiam - zbyszek Witam. Odnosnie fotek był bym wdzięczny..,.,.,., email Suzukigsxrk8@onet.pl Z gory dziekuje i Pozdrawiam.,.,.,,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylan Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odnosnie fotek był bym wdzięczny..,.,.,., Fotki wysłane Sorki za zwłokę, ale jeszcze 3 dni temu nie widziałem twego ostatniego posta (z adresem). W ogóle coś jest "nie tak", bo np. po wyfiltrowaniu swoich postów okazuje się, że ich lista jest niekompletna. Może admin coś by podpowiedział ? Pozdrawiam - zbylan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.