adambyw Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czy siatka grodziowa elastyczna w P11.144 Kombi, oddzielająca bagażnik od kabiny pasuje od starszych, modeli? jest na allegro kilka od P11. Chyba że ktoś ma na pozbycie, to możemy się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pasuje siatka od WP11 do WP11.144 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dokładnie - siatka pasuje bez problemu. W WP11/WP11.144 różnice w środku i mechanice kończą się na desce rozdzielczej, dalej wszystko to samo. Na zewnątrz listwy na drzwiach są inne i przód. Ja do WP11 większość rzeczy kupuję od .144, bo po prostu nowsze Siatkę mam właśnie z wersji po lifcie. Znajomemu została ta siatka po sprzedaży auta, więc zapytam czy jeszcze ma i ewentualnie za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 To spytaj, ale muszę ją mieć do końca lipca, bo czas przegonić auto przez całą polskę. Właśnie kupiłem siatkę, teraz pytanie, do czego montuje się pasy z dołu siatki? Do zaczepów na nadkolach czy do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 do tych zaczepów znalazłem taką siatkę w garażu, mogę opchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5lf Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 do tych zaczepów znalazłem taką siatkę w garażu, mogę opchnąć napisz na priv do mnie ile chcesz za ta siatkę bo chętnie bym odkupił, tylko bez przesady bo na allegrogo kosmos jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.