słonik Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Zauwazylem, ze ktorys z dwóch warsztatów nie dokręcił mi plastikowego nadkola w przednim lewym. Co tam moze sie znajdowac (oprocz amorka) ?? Odpowiedzi pozwoli mi namierzyc partaczy (nadkole tylko zalozone nie ma zadnej srubki, nawet w plastikowym progu). Bede wdzieczny za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 To ja się podepnę jak jesteśmy przy schowanych ciekawostkach. Co to za wtyczka zaraz obok tylnego lewego koła? Mam kombi. Jest zamontowana kostka z kablami jakby równo pod kanapą, ale kable zaraz przy kole, błoto, woda? Od czego to wtyk? Co do poprzedniego - nadkolem idzie chyba gruba wiązka kabli do wnętrza auta. Co Ci robili te mechaniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 To nie jest przypadkiem samopoziomowanie ksenonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.