sirtrojan Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Panowie planujemy na jutro małe lokalne spotkanie Infiniti. Zapraszamy również Zetkowiczów. Mizernie z frekwencja ze względu na wakacje wiec każde auto mile widziane. Miejscówka: Pod mostem Poniatowskiego, duży parking i zaraz obok kawiarenka. Jak by co można się schować pod wiaduktem. http://img215.imageshack.us/img215/7535/dojazdnaspota.jpg CZAS: 19.00 Planujemy po prostu postać i pogadać. Żadnych wielkich akcji. Jak ktoś chce porównać G35 coupe, do swojej Zetuchny zapraszamy Wezmę kompa i kabel do zczytywania błędów wiec jak ktoś ma check-a na desce to możemy z nim powalczyć. jak są pytania to piszcie w tym wątku. Do zobaczenia. Edytowane 7 Lipca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Panowie planujemy na jutro małe lokalne spotkanie Infiniti. Zapraszamy również Zetkowiczów. Mizernie z frekwencja ze względu na wakacje wiec każde auto mile widziane. Miejscówka: Pod mostem Poniatowskiego, duży parking i zaraz obok kawiarenka. Jak by co można się schować pod wiaduktem. http://img215.imageshack.us/img215/7535/dojazdnaspota.jpg Planujemy po prostu postać i pogadać. Żadnych wielkich akcji. Jak ktoś chce porównać G35 coupe, do swojej Zetuchny zapraszamy Wezmę kompa i kabel do zczytywania błędów wiec jak ktoś ma check-a na desce to możemy z nim powalczyć. jak są pytania to piszcie w tym wątku. Do zobaczenia. a o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 19.00 ucieklo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Chętnie wpadnę pooglądać wasze Infiniti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_RS Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja też wpadnę pośmiać się z Waszych kiepskich osiągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja też wpadnę pośmiać się z Waszych kiepskich osiągów eee tam, ja przyjdę pobawić się systemem audio sirtrojana, bo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 devi zdechła zmieniarka zostaje tylko radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 devi zdechła zmieniarka zostaje tylko radio ale radio ma ryja chyba masz , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jak mi się uda auto odebrać to wpadne koło 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ma ryja mam jak sobie lubisz zarzucić taką stację przez Bose to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ma ryja mam jak sobie lubisz zarzucić taką stację przez Bose to nie ma problemu Panie Sirtrojan gdzie zdjęcia ze spota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Panie Sirtrojan gdzie zdjęcia ze spota ? ,czemu tak daleko jestescie :/ buuu Edytowane 11 Lipca 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ,czemu tak daleko jestescie :/ buuu A to Ty nie jesteś ze Śląska ? z Katowic to 2h jak się dobrze zakręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A to Ty nie jesteś ze Śląska ? z Katowic to 2h jak się dobrze zakręcić Devi ja to chyba jestem za słaby kierownik zeby taki czas zrobić to prawi 300km hehe ale chetnie zapraszam na kawkę Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Devi ja to chyba jestem za słaby kierownik zeby taki czas zrobić to prawi 300km hehe ale chetnie zapraszam na kawkę Pzdr 2h30m ? nie no nie przy tym stanie tej drogi :/ nie próbuj tego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 trzeba się bedzie spotkać gdzieś po drodze - np pod Piotrkowem Tryb. są tam przy samej katowickie duże parkingi i knajpa z zacnym jadłem. co do fotek to mam moze ze 3 - więcej machnął devi (nie licząc tych które jemu zrobiłem i Alicji-RS). Pięknie razem wyglądają, prawie jak para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 trzeba się bedzie spotkać gdzieś po drodze - np pod Piotrkowem Tryb. są tam przy samej katowickie duże parkingi i knajpa z zacnym jadłem. odradzam poniedziałki, piątki i niedzielę - jazda z Wawy do PT to teraz udręka.... jedna wielka zwężka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 trzeba się bedzie spotkać gdzieś po drodze - np pod Piotrkowem Tryb. są tam przy samej katowickie duże parkingi i knajpa z zacnym jadłem. co do fotek to mam moze ze 3 - więcej machnął devi (nie licząc tych które jemu zrobiłem i Alicji-RS). Pięknie razem wyglądają, prawie jak para. my mamy chyba ze 100 zdjęć, coś wrzucimy mam np zdjęcie Ciebie jak robisz mi zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 trzeba się bedzie spotkać gdzieś po drodze - np pod Piotrkowem Tryb. są tam przy samej katowickie duże parkingi i knajpa z zacnym jadłem. co do fotek to mam moze ze 3 - więcej machnął devi (nie licząc tych które jemu zrobiłem i Alicji-RS). Pięknie razem wyglądają, prawie jak para. fajnie by było z chęcią bym podjechał bo tak to troszke sporo do was:/ Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 fajnie by było z chęcią bym podjechał bo tak to troszke sporo do was:/ Pzdr ma prędki samochód i marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 trzeba się bedzie spotkać gdzieś po drodze - np pod Piotrkowem Tryb. są tam przy samej katowickie duże parkingi i knajpa z zacnym jadłem. miło, że pojawiła się taka inicjatywa, zresztą dzisiaj o tym myslałem. Poszukam czegoś godnego no i z miejscami na autobusy (sirtrojan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 miło, że pojawiła się taka inicjatywa, zresztą dzisiaj o tym myslałem. Poszukam czegoś godnego no i z miejscami na autobusy (sirtrojan) no i jakąś bramę co by flaszkie można było rozbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_RS Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Dla każdego coś miłego ;-) załączam kilka zdjęć z ostatniego spotu. Prawdę mówiąc dawno się tak dobrze nie bawiliśmy, Koledzy z forum Nissana i Infiniti mają niesamowite poczucie humoru. Po pogaduchach pod mostem wybraliśmy się na najlepszy kebab w stolicy..bym mniam! Chcemy więcej takich spotów! :-) Edytowane 22 Lipca 2011 przez Alicja_RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 zacnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi