devi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Skromną obstawę miał ten spocik. A kogo nie było ? Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) nie liczy się ilość ale jakość fajne foty devi and alice ^^ nawet sie na jedną załapałem. A gdzie te wasze wspólne ? devi moge sobie przywłaszczyć prawa do tego ciasnego kadru mojej lampy? zrobię sobie z niego avatara ? Edytowane 14 Lipca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_RS Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 devi, devi, i devi to MOJE foty i moje prawa autorskie. Nadaję Ci drogi sirtrojanie licencję na jego użytkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 devi, devi, i devi to MOJE foty i moje prawa autorskie. Nadaję Ci drogi sirtrojanie licencję na jego użytkowanie dlaczego trojanowi nie wysłałaś foty jak nam robi foty ? widać błysk w obiektywie i czapeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) serdecznie dziękuję niewiasto Nie było moją intencją zranić twe ... prawa autorskie. Nie byłem w wiedzę przyobleczon z czyjej to szlachetnej ręki wyszły te cudowne światłem malowane obrazy cyfrowe. Edytowane 14 Lipca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ładne zdjęcia i samochody oczywiście. Mam nadzieję, że wreszcie uda mi się na jakiś spocik załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Athens Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Pewnie,że było fajnie! Nie ma to jak pomówić , pośmiać się , zjeść i postać obok autek. Miło jak zawsze! Zapraszamy na wspólne spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Pewnie,że było fajnie! Nie ma to jak pomówić , pośmiać się , zjeść i postać obok autek. Miło jak zawsze! Zapraszamy na wspólne spotkania! Athens, sąsiedzie, ja from Kobyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kiedy powtórka? ;] Jakk tylko wyremontują krajową "8" to ja sie zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 nie kracz tak poważniej to możemy klecić cos na sierpień. Ja chętnie z jakimś wypadem za miasto, kiełbaskami i spożywaniem napojów - czyli co za tym idzie noclegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) zapytaj wróżki kiedy bedzie łądna pogoda i kręcimy. BTW jutro jest duzy zlot Minimorisa w W-wie spotykają sie na czerniakowskiej i jadą na Ursynów pod któryś tam sklep - nie pamietam który. TO co jutro? doczytałem - nic wielkiego jednak z tego nie będzie. Zasugerowałem się naklejką którą widziałem na tylnej szybie taxi ze taki event będzie miał miejsce. chyba nie warto. Edytowane 15 Lipca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ehhe bo masz najblizej ja jednak odpuszczam. popracuję trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi