Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

N16 1.5 90KM

Gość masu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam koleżanki i kolegów.Niedawno padła mi skrzynia w moim kochanym autku.Niestety kupno po cenie żądanej przez różnej maści sprzedawców jest ponad moje możliwości.Gdyby ktoś z Was miał na zbyciu skrzynię do almerki 1.5 90KM 2000r. w rozsądnej cenie tj.do 800zł proszę o kontakt.GG:12612280 lub masukasibi@hotmail.com .Pozdrawiam.

Witam koleżanki i kolegów.Niedawno padła mi skrzynia w moim kochanym autku.Niestety kupno po cenie żądanej przez różnej maści sprzedawców jest ponad moje możliwości.Gdyby ktoś z Was miał na zbyciu skrzynię do almerki 1.5 90KM 2000r. w rozsądnej cenie tj.do 800zł proszę o kontakt.GG:12612280 lub masukasibi@hotmail.com .Pozdrawiam.

Raczej w tej cenie nie znajdziesz, A co się stało?

skrzynie do 1.5 to deficytowy towar stad te ceny.. ja za swoja dalem 1600 a gdybysmy mieli 1.8 to koszt 300 zł :D

jeszcze jedna uwaga jak bedziesz szukal skrzyni to roznica miedzy ta przed FL a po jest taka ze ta pozniejsza ma elektroniczny predkosciomierz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...