Gość HETMAN Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam serdecznie .Mam Pytnie dotyczące cisnienai w oponach Bfgoodrich mud terrain 16 " Prosz eo info gdyż Panowie w wulkanizacji powiedzieli z e2,2 będzie oka jak dla mnie trochę wysoko jak na te opony ale chce zapyatć ekspertów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 zależy jaki rozmiar opony i w jakich warunkach będzie używana błoto, piach, asfalt czy kamienie ? 2,2 to ciśnienie średnie, na asfalt trochę za niskie, na błoto za wysokie dla opony 265/70/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 OPONA 245/70/16 Llatać będę wszędzie normalnie to na 17 śmigam tych standardowych ale trafła się okazja wiec zakupiem te to ma być wersja zimowa ale gdybym teraz chciął pośmigać to chciałbtym wiedzieć jakie ciśnienie zapodac aby nie uszkodzic oponek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 zależy jaki rozmiar opony i w jakich warunkach będzie używana błoto, piach, asfalt czy kamienie ? 2,2 to ciśnienie średnie, na asfalt trochę za niskie, na błoto za wysokie dla opony 265/70/16 Mam pytanie jako nowy Czy opona 265/70/R17 do Navary nie bedzie gdzieś obcierałaq przy skrętach? Może lepiej 245/70/R17? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.