Gość jacek9 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Mam zamiar zamontowac odciecie zapłonu zakupiłem moduł na allegro i mam pytanie w jaki przewód mam się wpiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 a co to jest??? jaki masz silnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek9 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/polska-bezpieczna-sensorowa-blokada-zaplonu-i1710424842.html silnik 2.2 dci 136 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 czyli zwykły przekaźnik, możesz podpiąć pod zasilanie pompy wtryskowej albo sterujący od rozrusznika, ale wtedy odpalą na pych, możliwości jest wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek9 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 czyli zwykły przekaźnik, możesz podpiąć pod zasilanie pompy wtryskowej albo sterujący od rozrusznika, ale wtedy odpalą na pych, możliwości jest wiele chodzi mi o konkretny przewód i gdzie się znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 wpinając się np. w bezpiecznik nr 3 (główny obwód zasilania, wtrysk paliwa, wtryskiwacze, ECM) w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek9 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.