Gość Jark Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam. Wymyśliłem, że odtworzę podswietlanie schowka (tego przed pasażerem) w wersji Tiidy, która takiego światełka nie ma. Mam podstawowy problem skąd pobrać + i - 12v ?. Czy może jest tam w pobliżu jakieś gnizado - wtyczka do której można by się było podłączyć??? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam. Wymyśliłem, że odtworzę podswietlanie schowka (tego przed pasażerem) w wersji Tiidy, która takiego światełka nie ma. Mam podstawowy problem skąd pobrać + i - 12v ?. Czy może jest tam w pobliżu jakieś gnizado - wtyczka do której można by się było podłączyć??? pozdrawiam. Znalazłem na jakimś chomiku Sam naprawiam Nissan Versa ale nie ściągałem. Może tam coś będzie? Pzdr Znalazłem też "Lighting system nissan versa - service manual" - powinno pomóc LT.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBlack Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Hej Jark Nie wiem czy pamiętasz - ćwiczyliśmy to niedawno http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/70890-instalacja-elektryczna-tiidy/ Wątek podobny - ideologia i rozwiązanie też Pozdrawiam Niech stanie się w schowku jasność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.