Gość damiano1718 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 chodzi mi o to dokładnie ze jak gasze samochód i go zamykam i jak wracałem ze sklepu to zobaczylem ze swiatla mam zapalone , a powinno jak mam zapalone switla na postoju to piszczeć a nie piszczy! sprawdzałem tą piszczałke na krótko podlaczałem i piszczy! tzn że gdzień pradu niedostaje! jak sie z tym uporać? gdzie te kable wchodza??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio2552 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 chodzi mi o to dokładnie ze jak gasze samochód i go zamykam i jak wracałem ze sklepu to zobaczylem ze swiatla mam zapalone , a powinno jak mam zapalone switla na postoju to piszczeć a nie piszczy! sprawdzałem tą piszczałke na krótko podlaczałem i piszczy! tzn że gdzień pradu niedostaje! jak sie z tym uporać? gdzie te kable wchodza??? Witam. Sprawdź czujnik,który jest na słupki na dole poniżej zamka ( drzwi zamknięte czujnik wciśnięty, drzwi otwarte czujnik wysunięty-jest styk i piszczy). Niedawno miałem podobną historię z tym, że zostawiłem na całą noc a rano zostałem niejako zmuszony do wzięcia urlopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 tak, sprawdzalem ten czujnik kolo kierowcy, bo tylko jak otwieram drzwi od kierowcy to nie wlacza sie swiatelko w srodku a reszta drzwi ok, i okazalo sie ze jest kostka od niego odlaczona , podlaczylem i nic nie dało:( dalej nie piszczy! a mam pytanie przy piszczałece to sterujacy jest(-) czy (+)? tzn jak piszczalka powinna nie piszczec to ocina mase czy +-sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.