Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

piszałka od właczonych świateł

Gość damiano1718

Rekomendowane odpowiedzi

Gość damiano1718

chodzi mi o to dokładnie ze jak gasze samochód i go zamykam i jak wracałem ze sklepu to zobaczylem ze swiatla mam zapalone , a powinno jak mam zapalone switla na postoju to piszczeć a nie piszczy! sprawdzałem tą piszczałke na krótko podlaczałem i piszczy! tzn że gdzień pradu niedostaje! jak sie z tym uporać? gdzie te kable wchodza???

• 1 miesiąc temu...

chodzi mi o to dokładnie ze jak gasze samochód i go zamykam i jak wracałem ze sklepu to zobaczylem ze swiatla mam zapalone , a powinno jak mam zapalone switla na postoju to piszczeć a nie piszczy! sprawdzałem tą piszczałke na krótko podlaczałem i piszczy! tzn że gdzień pradu niedostaje! jak sie z tym uporać? gdzie te kable wchodza???

Witam.

Sprawdź czujnik,który jest na słupki na dole poniżej zamka ( drzwi zamknięte czujnik wciśnięty, drzwi otwarte czujnik wysunięty-jest styk i piszczy).

Niedawno miałem podobną historię z tym, że zostawiłem na całą noc a rano zostałem niejako zmuszony do wzięcia urlopu.

• 1 miesiąc temu...
Gość damiano1718

tak, sprawdzalem ten czujnik kolo kierowcy, bo tylko jak otwieram drzwi od kierowcy to nie wlacza sie swiatelko w srodku a reszta drzwi ok, i okazalo sie ze jest kostka od niego odlaczona , podlaczylem i nic nie dało:( dalej nie piszczy! a mam pytanie przy piszczałece to sterujacy jest(-) czy (+)? tzn jak piszczalka powinna nie piszczec to ocina mase czy +-sa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...