Gość daemonxxx Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam Mam problem z nissanem primerą P11 1.6 16V. Samochód szarpie na niskich obrotach, a poza tym jest zamulony i słabo przyspiesza. Sprawdzony był pod komputerem i niby z silnikiem wszystko ok Co może być nie tak? Przepływomierz, może tłumik zapchany, a może poprostu ten typ tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 U mnie pomogło wymycie przepływomierza benzyną ekstrakcyjną. Ale - komputer nie wyłapie przepływki w trakcie padania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam Mam problem z nissanem primerą P11 1.6 16V. Samochód szarpie na niskich obrotach, a poza tym jest zamulony i słabo przyspiesza. Sprawdzony był pod komputerem i niby z silnikiem wszystko ok Co może być nie tak? Przepływomierz, może tłumik zapchany, a może poprostu ten typ tak ma? Czesc Powiedz moze na poczatek jak wyglada sprawa filtow bo bardzo czesto one sa przyczyna takiego zachowania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.