bogdi Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 witam, mam pytanko czy przykładowo PRZYKŁAD ta chłodnica będzie pasować również do diesel 2.0 1991 rok ? i ewentualnie czy znacie jakieś "działające" płyny do uszczelniania chłodnic (oczywiście doraźnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 działający specyfik to będzie z firmy Xeramic taki brązowy proszek czy granulat do rozpuszczania w układzie. próbowałem też prestone, ale nie chciał działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 witam, mam pytanko czy przykładowo PRZYKŁAD ta chłodnica będzie pasować również do diesel 2.0 1991 rok ? i ewentualnie czy znacie jakieś "działające" płyny do uszczelniania chłodnic (oczywiście doraźnego) Kolego w ogloszeniu ktore podales jest adres email oraz telefon wiec jezeli z nich skorzystasz to napewno sprzedajacy udzieli ci wszelkich informacji na temat tego czy chlodnica pasuje do twojej Nyski.Co do uszczelniacza do chlodnic to nie moge ci polecic jakiegos konkretnego gdyz kupowalem z zyciu kilka roznych ale proponuje kupic cos w plynie zamiast w proszku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 wiem o nr tel, ale już parę razy kupowałem coś co "na pewno" miało pasować, a z tym bywało różnie dlatego poszukuję podpowiedzi, są ludzie którzy "tylko" sprzedają i ograniczają się do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 wiem o nr tel, ale już parę razy kupowałem coś co "na pewno" miało pasować, a z tym bywało różnie dlatego poszukuję podpowiedzi, są ludzie którzy "tylko" sprzedają i ograniczają się do tego Tu sie z toba zgodze ze nie kazdy wie co sprzedaje ale pomimo tego radze zaczac od zadania pytania sprzedawcy.Sprawdzalem jaki plyn do uszczelniania chlodnic wczesniej stosowalem i byl to STP albo Liqui Moly ktora nabylem na allegro i powiem ze oba bardzo dobrze dzialaja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro29 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 witam Tu masz link do aukcji http://allegro.pl/chlodnica-nissan-primera-2-0-diesel-i1715098296.html Chłodnica musi być taka sama jak masz w samochodzie /rozstaw mocowania na górze,dole,rozstaw do mocowania wiatraka i wymiary/ Ponad 400 tyś zrobiłem takim dieselkiem chłodnica gdy trochę ciekła uszczelniłem xeramiksem i ok. Gdy złamała się /ze starości/ końcówka do węża kupiłem na aukcji używkę od silnika 2,0 D od Sunny i tu niespodzianka rozstaw na dole ok a na górze i do wiatraka inny niż w primerze i musiałem pokombinować z mocowaniem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreenMan Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 nie wiem czy będzie pasowała, ale np. ta chłodnica jest ponoc dedykowana dla Twojego auta a ma inne wymiary... wiec watpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 sprawa załatwiona, nowa chłodnica na "swoim miejscu", a opis TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.