Gość kopencjusz446 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam.Mam pytanie czy istnieje możliwosć naprawy tylnego wachacza reakcyjnego pod belkę czy tez skazany jestem na wątpliwego pochodzenia używkę ewentualnie orginał (ok1000zł)a może ktoś wie gdzie nabyć zamiennik lub same tuleje?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ciężka sprawa...jak z moją aprilią ;| zostają chyba rozbitki itp...wpisywałem na stronach ale też nie mogę nic znaleść http://www.4cars.pl/c/auto_czesci/zawieszenia/NISSAN/PRIMERA_96_/wahacze_i_ich_czesci.php ewentualnie tutaj poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kopencjusz446 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam.Mam pytanie czy istnieje możliwosć naprawy tylnego wachacza reakcyjnego pod belkę czy tez skazany jestem na wątpliwego pochodzenia używkę ewentualnie orginał (ok1000zł)a może ktoś wie gdzie nabyć zamiennik lub same tuleje?Pozdrawiam Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.