Gość HETMAN Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam all. Mam pytanie czy moze ktos z Was posiada lampeczke a najlepiej dwie do podświetlenia teablicy ? Pyta gdyż moje nei wytrzymaly prby czasu ( 2008) i połamały sie niestety i potzrebuję kupić mogą byc używane gdyz w serwisie jak usłyszalem cene to siadłem najgorsze było to że gdybym to zgłosił jako usterke ze spaliły się żarówki to by wymienili a tak niestey wiec ponawiqm prośbę jelsi ktos ma na zbyciu lub posiada kontakt do jakiegoś warsztatu będę wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, nie znam ceny jaka jest w serwisie, ale na allegro są te lampki nowe i używki: http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=navara&category=18800 pozdrawiam marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.