Gość JAP POWER Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich, Pragne zapoznac Was z moja oferta a mianowicie import czesci prosto z kraju kwitnacej wisni. Od felg praktycznie niedostepnych w europie poprzez wskazniki turbiny zawieszenia az po kompletne auta do driftów. Wszystko co mozecie sobie tylko wyobrazic - ja mam do tego dostep. Chetne osoby prosze o kontakt, pozdrawiam bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 interesuje mnie temat skrzyń biegów..krótkie przełozenia , kłowe i sekwencyjne skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAP POWER Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 interesuje mnie temat skrzyń biegów..krótkie przełozenia , kłowe i sekwencyjne skrzynie nie ma sprawy,podaj mi tylko dokladne dane swojego auta a ja sie zorientuje co i za ile jest dostepne, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 nie ma sprawy,podaj mi tylko dokladne dane swojego auta a ja sie zorientuje co i za ile jest dostepne, pozdrawiam jakie dane potrzebne? bo numer nadwozia nic Ci chyba nie da bo i tak mam inny silnik zamontowany. nissan sunny N-14 silnik SR 20 szperę i przełożenie główne możesz odpuścić bo juz posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAP POWER Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 jakie dane potrzebne? bo numer nadwozia nic Ci chyba nie da bo i tak mam inny silnik zamontowany. nissan sunny N-14 silnik SR 20 szperę i przełożenie główne możesz odpuścić bo juz posiadam ok, zorientuje sie co i jak i dam Ci znac w przyszlym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 możesz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 to dla mnie sprawdź dostępność skrzyni od sr16ve z Pulsara VZR oraz jej koszt. też proszę PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.