Gość razor33 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam czy jak podłączę pod komputer diagnostyczny to wykaze mi czy mam uszkodzona lambadę lub przepływke . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam czy jak podłączę pod komputer diagnostyczny to wykaze mi czy mam uszkodzona lambadę lub przepływke . jak operator operator programu będzie znał wartości to tak, padająca sonda i przepływka nie wywala checka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 więc skoro mi niewchodzi płynnie na obroty tzn przerywa dopiero po przekroczeniu 3,5 tys obrotw dostaje pałera i mocy , to winna temu jest lambada jak i przepływka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 razor33, z fusow trudno wrozyc, podlacz kompa to sie okaze co 'polecialo' (sorry za brak polskich znakow, ale pisze z innej czesci naszego globu). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.