Gość Japan323 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam, wszystkich ponieważ to mój pierwszy post na tym forum proszę o wyrozumiałość (nie wiem czy dobry temat wybrałem). Posiadam nissana micre K12 a w nim fabryczne radio które odtwarza tylko orginalne płyty. Zastanawiam się czy nie da się tego radia jakoś "odblokować" tak aby odtwarzał "piraty" lub czy są jakieś płyty, które to właśnie radyjko będzie odtwarzać. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gm20 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Można spróbować nagrać na lepszej płycie z mniejszą prędkością - ale jeśli odtwarzacz nie obsługuje płyt CD-R to i tak nie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Posnania Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, Podepnę się pod temat. Kupiłam niedawno micrę rocznik 2005. Strasznie brakuje mi radia (w starym aucie miałam). Przymierzam się do zakupu. Znajomy doradził mi zakup oryginalnego radia do nissana, gdyż po zainstalowaniu innych "cała elektryka może mi usiąść". czy rzeczywiscie doradzacie zakup firmowego radia nissana? Z tego, co sie zdążyłam zorientować inne marki maja wiecej funkcji. Z góry przepraszam za głupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nic sie nie stanie z instalacją. Markowe radyjka mają dużo więcej funkcji ale przede wszystkim lepszy dźwięk i większą moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Posnania Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Znajomy mi troche namacił. Wracam zatem do opcji kupna radyjka firmowego, ale nie nissana (najprawdopodobniej Pioneer) Dzieki za odpowiedź No i następny problem Kupiłam radio, elektryk zainstalował, ale sie okazało, że nissanek nie ma głosników. Elektryk kazał kupić oryginalne, bo w nissanie szyby schodzą tam, gdzie sa głosniki. Oryginalne głosniki sa po 260 zł/sztuka. Czy jest moza jakas inna tańsza opcja? Nie musze mieć oryginalnych głosników, byle pasowały i szyba o nie nie wadziła. Będę wdzieczna za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Musisz dowiedzieć się jaką głębokość mają oryginały i wtedy szukać czegoś o podobnych wymiarach. Najprościej to ściągnąć tapicerkę i samemu wymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bub Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Głośniki muszą być nowe? Jeśli nie na Allegro można znaleźć coś tańszego: http://allegro.pl/glosniki-przod-tyl-nissan-micra-k12-oryginal-i2333611106.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Posnania Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki, kupiłam używane na Allegro. Mam nadzieję, że już nic nie wyskoczy, bo idzie zwariować bez radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.