zibi50 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 czy można zainstalować radio z nissana juke do nissana x-trail t30 rocznik 2002 po zainstalowaniu w aucie wyświetla się komunikat invalid IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 pewnie trzeba rozkodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia101 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 WITAM ja w swoim t30 wywaliłem kaseciaka i osobno montowana zmieniarkę kupiłem radio nissana (t30 nowszy model) wraz z zmieniarką na 6 cd dałem do elekrtonika i po dwóch godzinach odebrałem koszt montażu wraz z rozkodowaniem a raczej odczytaniem kodu oraz co ważne te radia ponoć muszą być przypisane do samochdu gdzieś w komputerze wyniósł 100 no i gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 WITAM ja w swoim t30 wywaliłem kaseciaka i osobno montowana zmieniarkę kupiłem radio nissana (t30 nowszy model) wraz z zmieniarką na 6 cd dałem do elekrtonika i po dwóch godzinach odebrałem koszt montażu wraz z rozkodowaniem a raczej odczytaniem kodu oraz co ważne te radia ponoć muszą być przypisane do samochdu gdzieś w komputerze wyniósł 100 no i gra Możesz wrzucić zdjecie konsoli środkowej . Ciekaw jestem jak to wygląda , bo też nie podoba mi się stary kaseciak A jak z jakością dzwięku ? Jest co lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittro Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 czy można zainstalować radio z nissana juke do nissana x-trail t30 rocznik 2002 po zainstalowaniu w aucie wyświetla się komunikat invalid IQ Można, ale trzeba trochę pogrzebać w elektronice radia, o ile wiem z innch watków, to aso sobie z tym nie radzi, a ja sobie radzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loofer Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Można, ale trzeba trochę pogrzebać w elektronice radia, o ile wiem z innch watków, to aso sobie z tym nie radzi, a ja sobie radzę Kolego mam ochote kupic radio od juke ale z navi niektorzy pisza ze maja kod od tego radia i moje pytanie czy jeszcze jakies przerobki mnie czekaja czy kosci podejda jak ze sterowaniem z kierownicy bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.