Gość sorry3 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Przeczytałem na forum, że w R51 choć fabrycznie nie ma halogenów, jest pod nie instalacja. Zastanawia mnie jak je założyć i co zrobić z widocznymi na zdjęciach zaślepkami, próbowałem je odkręcić, lecz zupełnie bez skutku. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 O ile dobrze wiem to demontuje się je od wewnątrz zderzaka,chyba nie próbowałeś odkręcać od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sorry3 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 A wiesz czy na pewno jest fabrycznie instalacja pod halogeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 A wiesz czy na pewno jest fabrycznie instalacja pod halogeny? halogeny sa przykrecane od srodka zderzaka na srube i dodatkowo mocowane na zaczepy. mozliwe ze te zaslepki zaczepione sa tak samo. fabryczne okablowanie powinno być. w oryginalnym zestawie montazowym jest para halogenów oraz manetka przełącznika świateł do kierownicy. po przypięciu halogenów i wymianie manetki wszystko powinno działać. na fotce widac kabel, który jest przeznaczony dla halogenów, musisz go znalezc u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.