Majkel. Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam, Ponieważ mój znajomy sprowadził sobie autko z automatem i teraz przerobiłem je na manuala mam pytanie co do rury wydechowej.. Czy mogę skrócić ją o 3cm i czy będzie miało to wpływ na wydajność silnika? Czerwona kreska oznaczyłem mniej więcej które miejsce by musiało być usuięte.. Jest to pierwsza część wydechu od kolektora.. Taka rura wydechowa z katalizatorem wstępnym.. Po rysunku nie widac, ale skracając ją o te 3cm rura przesunie się bardziej w prawo, co da dużo miejsca na linki wybieraka itp.. Bardzo proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 tak skróć ..nawet nie udczujesz różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ok. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.