Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem z info

monikapiotra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kilka dni temu zauważyłem pewien problem otóż po 30min jazdy jak skręcam kierownice więcej niż 180' same przełączają mi się informacje na wyświetlaczu! Proszę o porade gdzie szukać przyczyny?

Mam sterowanie w kierownicy. Problem występuje tylko jak mam włączone światła i przy energicznych ruchach kierownicą.

Z tego co wiem to jest problem z jakąś taśmą przy kierownicy. Na ten temat już było trochę pisane tak więc możesz sobie poszukać i poczytać.

• 2 tygodnie później...

Z tego co wiem to jest problem z jakąś taśmą przy kierownicy. Na ten temat już było trochę pisane tak więc możesz sobie poszukać i poczytać.

Możliwe że tak jest bo przecież wyświetlacz zmienia jasność podświetlenia jak się włączy światła może dlatego

• 3 miesiące temu...

Proszę poczytać no tym forum .Jest to jedna z przypadłości primery i można delikatnie mówiąc temat zlekceważyć, bo nie jeden z tym walczył nic nie zyskując oprócz kosztów

Zmiana jasności to nie wada tylko jedna z opcji wyświetlacza . Można sobie ustawić tak, że przy wyłączonych światłach będziesz miał ciemny ekran a a na włączonych jasny . Przytrzymaj przycisk z telefonem lub settting, w opcji setting możesz ustawiać dowolnie jasność ekranu , natomiast przełaczanie funkcji ekranu przy zimnym samochodzie to przypadłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...