monikapiotra Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam. Kilka dni temu zauważyłem pewien problem otóż po 30min jazdy jak skręcam kierownice więcej niż 180' same przełączają mi się informacje na wyświetlaczu! Proszę o porade gdzie szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 masz sterowanie w kierownicy?? jesli tak masz problem z okablowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ten problem nie dotyczy tylko wersji ze sterowaniem, z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monikapiotra Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Mam sterowanie w kierownicy. Problem występuje tylko jak mam włączone światła i przy energicznych ruchach kierownicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Z tego co wiem to jest problem z jakąś taśmą przy kierownicy. Na ten temat już było trochę pisane tak więc możesz sobie poszukać i poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Z tego co wiem to jest problem z jakąś taśmą przy kierownicy. Na ten temat już było trochę pisane tak więc możesz sobie poszukać i poczytać. Możliwe że tak jest bo przecież wyświetlacz zmienia jasność podświetlenia jak się włączy światła może dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Proszę poczytać no tym forum .Jest to jedna z przypadłości primery i można delikatnie mówiąc temat zlekceważyć, bo nie jeden z tym walczył nic nie zyskując oprócz kosztów Zmiana jasności to nie wada tylko jedna z opcji wyświetlacza . Można sobie ustawić tak, że przy wyłączonych światłach będziesz miał ciemny ekran a a na włączonych jasny . Przytrzymaj przycisk z telefonem lub settting, w opcji setting możesz ustawiać dowolnie jasność ekranu , natomiast przełaczanie funkcji ekranu przy zimnym samochodzie to przypadłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.