Gość Mariusz PL Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 witam, proszę się nie śmiać ale pytanie nad wyraz może wzbudzić uśmiech na twarzy a mianowicie: gdzie w Nysce P11.144 2000r. jest schowane oczko holownicze, rączka do lewarka? Dziękuje za wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppiterek Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Z tego co wiem powinieneś szukać w bagażniku po prawej stronie za trójkątem schowka. Tam mm gdzie lewarek. A przypadkiem nie jest zamontowane na stałe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 U mnie lewarek jest na prawym tylnym nadkolu(oczywiscie od srodka).jesli nie masz raczki razem z lewarkiem to moze poszukaj jej i tego oczka tam gdzie jest kolo zapasowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ja to pokrętło do lewarka miałem schowane razem z kluczem do kół pod lewarkiem w nadkolu na dnie sobie leżało w takim czarnym zawiniątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wyjmujesz koryto, ściągasz element podłogi po prawej stronie, wyjmujesz styropian, pojawia się lewarek, za nim jest czarna torba z kluczem do koła, korbą podnośnika i okiem do holowania. Oczywiście szukać w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz PL Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 dziękuje, chyba poprzednik (właściciel) był szybszy i zapomniał odłożyć na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.