dario5556 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam prosze o pomoc,jak ustawia sie audio[basy] i zegarek po wejsciu w ustawienia wybieram opcje audio lub clock i dalej nie mozna sie dostac w ustawienia, z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 wybierasz audio i wduszasz joya - ten przyisk na srodku i powinien wejsc w opcje byc moze ci ten przycisk nie dziala i nie reaguje na wciskanie tylko prawo lewo gora dol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 wybierasz audio i wduszasz joya - ten przyisk na srodku i powinien wejsc w opcje byc moze ci ten przycisk nie dziala i nie reaguje na wciskanie tylko prawo lewo gora dol? skoro może przełączać między audio a clock to raczej joystick mu działa. Zegarka nie przestawisz mam to samo da się tylko zmienić format z 12h na 24h wydaję mi się że nastawia się satelitarnie co do basów klikasz Settings najeżdzasz na audio jeśli podświetla się na żółto wciskasz joystick do środka masz pozycje BASS najeżdzasz aż się podświetli i joystickiem w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak macie Panowie wersję z nawigacją, to standardowo zegarek jest synchronizowany bodajże z GPS, można to odznaczyć w ustawieniach nawigacji i potem w "Clock" spokojnie możne wyregulować zegar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie wiem jak kolega u góry ja mam wersję z nawigacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ja mam bez i moge wszystko ustawiac , jedynie nie wiem czemu co wlacze auto to zakladka z sredniki km/h i jaki w tym czasie dystans przebylem ciagle wraca mi do tych samych ustawien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 trochę nie ten temat no ale dziwne mi wszystko się zmienia w miarę na bieżąco i jak dasz reset pod tymi danymi też ;| ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 witam. nie posiadam navi,a zamiast jojstika mam lkawisze prawo,lewo i gora dol,dlatego nie moge sie dostac w ustawienia audio i zegarka,moze jest jakis inny sposob ustawien lub ktos grzebal w konsoli sterujacej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 możesz podesłać fotki twojej konsoli znaczy tych przycisków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 witam.moge tylko dostac sie w ustawienia widoczne na 2 zdjeciu i dalej nie da rady nic zrobic.wszystkie przyciski dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 O faktycznie jakieś inne niż u mnie pytanie tylko czy kochany syfek pod klawiaturą czy poszły mikroswitch-e (pzryciski na płytce) ale że wszystie na raz ? spróbuj przedmuchać okolicę przycisku sprężonym powietrzem i zobacz efekty wiem że takie rzeczy się czyści miałem podobny problem w palmtopie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) pilot odnosnie twojego pytania jak dam reset mam akualny dystans i spalanie ale jak wylacze auto np na noc lub dluzszy okres to znow przywraca mi wczesniej zapisane wyniki .... nie kumam o co chodzi czemu ciagle je pokazuje jak by zapamietal i nie mogl ich nadpisac nowymi a co do tych przyciskow sprobuj w tym menu jak jestes wcisnac ten klawisz MOD moze to od modyfication cz cos ? ja tego nie mam btw w nissanie by ci podpowiedzieli za friko wiec mozesz tez podjechac i looknąć Edytowane 24 Lipca 2011 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 to może masz jakieś kłopoty z pamięcią albo wirusa ? ^^ nie wyskakuje Ci żaden błąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 U mnie da się wejść w ustawienia radia tylko jak radio gra - tak na marginesie Co do tego przycisku zamiast joysticka - spróbuj nacisnąć jego środkową część, tą wystającą, wypukłą "kropkę" z napisami. P.S. Pierwszy raz widzę taką konsolę środkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Tego przycisku na srodku nie da rady nacisnac,tylko na boki mozna,moze na nastepny tydzien znajde chwilke czasu to podjade do NISSANA i tam zapytam o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 co najlepsze że tam nie ma przycisku back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A jak wchodzisz w inne opcje...??? Na moje to przyciski góra-dół służą do poruszania się po MENU a przyciski lewo-prawo służą do wchodzenia i wychodzenia z poszczególnych zakładek. TYLKO JEST WAŻNA SPRAWA - Radio musi BYĆ WŁĄCZONE. Zrób tak - załącz radio, wejdź w MENU, najedź (podświetl) opcję AUDIO i wtedy naciśnij klawisz w prawo (albo w lewo, jeśli zrobili na odwrót). Uważam że jeśli nie ma przycisku BACK, to klawisze tego kółka nawigacyjnego muszą robić za NEXT (jak zwykle przyciśnięcie całego joya) oraz BACK. -------------------------------------------------------------------------------------------------- DARO, tylko wejdź w "pełne sterowanie radiem" - tak aby nie było tych suwaków od nawiewów widać pod spodem pod stacjami - słowem, naciśnij włącznik radia i nie czekaj aż się pojawią te suwaki od nawiewów tylko od razu wchodź do MENU SOUND i powinieneś mieć te wszystkie ustawienia. Swoją drogą, cytując pewnego znanego aktora... "Ja tu widzę niezły burdel" Są dwa typy wyświetlacza - TYP A oraz TYPB/C, są trzy typy konsoli z przyciskami TYP A, TYP B i TYP C (z nawigacją)... no a Ty masz panel przycisków TYP A, a wyświetlacz TYP B/C. Instrukcja obsługi nie przewiduje takiej kombinacji. Nie było tam coś grzebane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Też mnie to dziwi kolego właśnie miałem pisać dzisiaj żeby popróbował przyciskami w prawo i w lewo ale mnie uprzedziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 zrobilem dokladnie tak jan napisal Pawel i niestety nic niedarady dostac sie dalej w ustawienia,tez mi sie chyba wydaje ze ktos tam pchal paluszki i cosik namieszal hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Na moje - ktoś wymienił konsolę. Najlepiej byłoby sprawdzić mając inną konsolę, ale z joystickiem i podpiąć ją... ale to już robota trochę grubsza no i gwarancji nie ma że zadziała. Ale wg mnie, to ta konsola nie jest od tej wersji wyświetlacza i stąd problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 co myslicie o probie zmienienie panela sterujacego na taki z jojstikiem??? moze wtedy bedzie dzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Właśnie patrzyłem na Allegro - sprawna konsola środkowa z joystickiem już za 100 PLN do kupienia, więc może warto spróbować... Z którego roku masz autko tak w ogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 primerka jest 2002r dodam ze jest to angielska wersja(mieszkam w IRL).Sprobuje sie rozejzec tu na miejscu po szrotach moze znajde cosik takiego, a moze jest jakas mozliwosc zmiamy radyjka na mp3 ???to by rozwiazalo moj problem bo glownie chodzi mi o dzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 a to roczniki różnią się wtyczkami czy tak tylko profilaktycznie pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario5556 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 pytam z ciekawosci bo moze prosciej bedzie jakos podpiac inne radyjko i bedzie po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi