Gość hahaj123 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, od wczoraj w mojej primerze skrzywi prawe koło przy skręcaniu, dziś podniosłem auto ściągnąłem koło odpaliłem go i zacząłem kręcić kierownicom no nic cisza nie skrzypi, zamontowałem koło i jeszcze raz odpaliłem i zacząłem kręcić kierownica i nadal skrzypi, już wykluczyłem pompę wspomagania bo chodzi cicho i nie przerywa, proszę o pomoc co to może tak skrzypieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, od wczoraj w mojej primerze skrzywi prawe koło przy skręcaniu, dziś podniosłem auto ściągnąłem koło odpaliłem go i zacząłem kręcić kierownicom no nic cisza nie skrzypi, zamontowałem koło i jeszcze raz odpaliłem i zacząłem kręcić kierownica i nadal skrzypi, już wykluczyłem pompę wspomagania bo chodzi cicho i nie przerywa, proszę o pomoc co to może tak skrzypieć?? To nie koło ci skrzypi tylko górny wachacz sprawdź go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hahaj123 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Tak to nie koło, źle to ująłem, przy skrętach skrzypi jak by coś z zawieszeniem, dzięki jeszcze dziś idę to sprawdzić tak to dolny wahacz tak trzeszczy przesmarowałem go i już jest o wiele lepiej wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.