Umberto Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, Jak w temacie. Jeżdżę już półtora roku a to w bagażniku dopiero odkryłem. Mam kompresor samochodowy raz użyty ale nie pamiętam czy w bagażniku był podłączany czy z konsoli. To gniazdo w schowku od początku nie działa, więc przyjmuję, że to w bagażniku również. Patrzyłem na schemat w manualu, ale mało z tego rozumiem. Jakiś bezpiecznik za to odpowiada?? Czy do elektryka trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 a kluczyk przekręciłeś?? jak tak to jest bezpiecznik sprawdź czy cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Najlepiej to posprawdzać wszystkie bezpieczniki. Może inne beda spalone to sobie powymieniasz. Chyba że są rysynki na klapce od bezpieczników i papieros ,bo tak mi sie wydaje powinna byc zapalniczka Chyba że bedzie czy opis w języku ang to juz nie wiem jak bedzie napisane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam Miałem to samo 3 dni temu, diagnoza spalił sie bezpiecznik (15A) pod kierownica jest tablica z bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dokładnie tak jak koledzy pisali- bezpiecznik pod nazwą "power socket" Nie wiem tylko dlaczego ten w konsoli środkowej cały czas działał? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endru Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak wyżej, przepaliłem bezpiecznik od zapalniczki w konsoli środkowej, wie może ktoś który to bezpiecznik? "Power socket" obsługuje pozostałe gniazda. Trochę zimno żeby siedzieć i wszystkie wyjmować po kolei. Jak ktoś wie to proszę o pomoc. T30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Sprawdż bezpieczniki nr F23 (15 A) i F18 (10 A) wewnątrz (pionowo drugi i trzeci rząd od lewej, pionowo trzeci rząd od góry). A także F17 (15 A ) pionowo trzeci od lewej, poziomo czwarty od góry. Cholender, dopiero teraz zauważyłem, że pytanie z 1 listopada. Nie wiem czy się jeszcze przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endru Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Potwierdzam pionowo trzeci od lewej, poziomo czwarty od góry "CIG LIGHTER" (15A), przyda się komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.