Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 kupiłem nissana ale ma jedną wade a mianowićie zużyte gumki w kluczyku i mam pytanie czy można je wymienić?Ile taka naprawa by kosztowała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 poszukaj na allegro kiedys sprzedawali coś koło 50zł za całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 szukałem tylko nie wiem zbytnio jak to sie nazywa widziałem tylko całe kluczyki za ponad 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nissan+kluczyk coś słąbo szukałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 ahh no jest zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.