BagMan Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam, czy ktoś coś wie o tych głośnikach? http://allegro.pl/ltc-165-2-ground-zero-zestaw-odseparowany-mlawa-i1728303218.html lub czy mógłby polecić coś lepszego w podobnej cenie? pozdrawiam BagMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie słyszałem ich ale nie mam najmniejszej ochoty ich posłuchać. W tych pieniądzach ciężko będzie kupić jakikolwiek zestaw separowany. Najtaniej to Helixy Dark Blue lub Powerbassy ale to i tak około 250pln za nowe a używane niewiele mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekS25 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Tak jak Domino987 napisał; kup zestaw odseparowany raz a porządnie; będziesz miał spokój na parę dobrych lat... Do tej listy dodam Hertz DSK 165, które są polecane nawet pod samo radio, sam takiego zestawu używam i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogib184 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Koledzy, poczytajcie o takich głośnikach z pod znaku GMS, a dowiecie się, jak zestaw odseparowany tej marki namieszał w pewnych zawodach CA, pokonując zestawy po 400 PLN, podobnie było z Tonsil Speed 1700, który miażdżył zestawy do 500 PLN. Z tanich pod radio GMS, Phonocar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony212 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 BagMan Jeśli znajdziesz gdzieś zestaw złośników MIVOC HQ 16520 , bierz śmiało. Ja za nowy zestaw zapłąciłem około 150zł , pod wzmacniaczem Axtona gra REWELACYJNIE. Nie żałuję ani złotówki wydanych na te głośniki. PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.