Fidel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie można dostać zakrętkę zbiornika wyrównawczego płynu chłodzącego do Terrano II 2,7 Tdi (125 km długa wersja). Szukałem na allegro, ale jakoś czegoś takiego nie widziałem. Musiałem widocznie zbyt mocno zakręcić zbiorniczek, że aż przekręciłem gwint w zakrętce. Pozdrawiam Fidel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie można dostać zakrętkę zbiornika wyrównawczego płynu chłodzącego do Terrano II 2,7 Tdi (125 km długa wersja). Szukałem na allegro, ale jakoś czegoś takiego nie widziałem. Musiałem widocznie zbyt mocno zakręcić zbiorniczek, że aż przekręciłem gwint w zakrętce. Pozdrawiam Fidel Jeśli ten zbiorniczek jest taki sam jak w 2.7 TD to zakręć go czymkolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Jest to zwykła pokrywka a nie ciśnieniowa a w dodatku na przechyłach/podskokach płyn i tak wylewa się rurką przelewową. Ale po co kombinować, używkę wraz ze zbiorniczkiem zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.