Gość Alienscum Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Pękło mi najdłuższe metalowe pióro w resorze tylnim (Vanette 2.3d 2000r. ) Mam problem ze znalezieniem pióra na wymianę. Czy możecie mi pomóc - czy pasują pióra od jakiś innych marek? Ewentualnie gdzie kupić to w jakiejś ludzkiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 stalowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 resor w lape i do kowala 200 zyla troche to bolesne dla kieszeni ale dorobione pioro bedzie jak oryginal niestety ja tez dopiero mialem ten sam bol w swojej sarci a jak chcialem kupic drugi to mnie szczeka opadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alienscum Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 resor w lape i do kowala 200 zyla troche to bolesne dla kieszeni ale dorobione pioro bedzie jak oryginal niestety ja tez dopiero mialem ten sam bol w swojej sarci a jak chcialem kupic drugi to mnie szczeka opadla Ehhh w czwartek pojawiły się 2 sztuki na allegro po 150 zł ... Zamówiłem dwie żeby miec zapas, ale okazały się uszkodzone (zamontowne były bez tulei i wyżłobiły śruby dziury w mocowaniach). Mam nadzieję, że odzyskam kasę. [na zdjęciu te w środku to moje] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jak widzisz kowal jest lepszym rozwiazaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak widzisz kowal jest lepszym rozwiazaniem Też polecam kowala. Miesiąc temu przerabiałem ten temat. Pękło mi pomocnicze pióro i kowal załatwił sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenas z-1 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 chcę się podłączyć pod temat resorów a mianowicie chodzi mi o poduszkę resoru, lub inaczej mówić odbojnik metalowo-gumowy, u mnie padły całkowicie, muszę przyznać że śledzę neta w tym temacie i niczego takiego nie mogę spotakać, podobne były ale używki od Opla Frontiery, ale mogły być wiekowe, a guma tego nie toleruje dajcie namiary na ten niewinny acz niezbędny szczegół dzięki za pomoc, ale poduche wykonałem sam w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.