ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 pochwal się lemmy ile zasuwałeś na zapiętych sprzęgiełkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no cóż 40-ki nie przekroczyłem ........ ...zamieniłeś Żywiec na Wartburg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 w żywcu już bardzo dawno mnie nie było. ale za miesiąc się wybieram na małą integracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 a da się tam na samym tyle dojechać ? oj, drogo mnie ta integracja chyba wyniesie jak nie uznają reklamacji......przyznać się ,który to pisał "ile fabryka dała"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 heeheh jak sie nie przyzna to i tak znajdziemy winowajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi